Schiller Márk

Marketing vezető, Schiller Autóház Kft.

Autó volt a jelem már óvodában is. Amikor kérdezték tőlem, hogy mi szeretnék lenni, ha majd nagy leszek zsigerből vágtam rá, hogy én bizony apukámmal és nagypapámmal fogok dolgozni. Ez így is lett. A "kis Schiller" titulust és becenevet megörökölve már 13 éves korom óta családi vállalkozásunk körül sertepertélek, nyaranként dolgoztam szervizeinkben és irodáinkban is.

2016 őszétől kezdődően már teljes állásban a Schiller cégcsoport határozza meg az életemet. Előtte már más iparágakba is kitekintettem a Budapesti Corvinus Egyetemen folytatott tanulmányaim közben, de itt találtam csak meg igazán a számításaimat, hiszen mégiscsak ez a saját vállalkozásunk, amit fejleszteni szeretnék.

A Schiller Autó Család irányításában való részvételemnek köszönhetően már három generációs családi vállalkozássá válhattunk. Nagy öröm, hogy példaképeimtől tanulhatok, láthatom hogy ők hogyan dolgoznak, gondolkodnak és így alakíthatjuk együtt a hosszútávú jövőt. Szilárd meggyőződésem, hogy családi üzletfilozófiánknak és kiváló munkatársainknak köszönhetően a jövő kihívásaira és az innovációra is készen állunk.